Ik ga voor 

gezondheidswinst


Orbis Sport

kennispartner,  Orbis Sport, Sittard, 

De bestaat uit 3 ervaren sportartsen, te weten Paul Dobbelaar,  Hans Schipper en Paul Grandjeanzelf ook actieve sporters.Wij zijn aangesloten bij de Federatie van SportMedische Instellingen (FSMI), wat voor u betekent kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en erkenning door alle zorgverzekeraars.Daarnaast beschikt Orbis Sport als een van de weinige sportmedische centra in Nederland over de TMS certificering. Dit staat voor Topsport Medisch Samenwerkingsverband.Deze certificering geeft ons het recht internationale en olympische sporters te behandelen.

Henny van Doorn

kennisregisseur, M3Sport, BiiT Solutions Systeemanalyse, Informatica, Architectuur, Business Intelligence, Kennis- en projectmanagement.

Als oprichter en eigenaar van BiiT Solutions is hij  verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle IT systemen en applicaties waaronder de IGOW App.

In de rol van kennisregisseur faciliteert hij het kennis productie proces. Hij is verantwoordelijk voor het continu vernieuwen, toetsen en verankeren van kennis in BiSHARP. Hij ontwerpt het procesmodel (BPMN) voor Decision Support systemen als SportMediScore. 

Jorge Hortelano

Als systeem architect en software engineer bij BiiT Solutions formuleert en implementeert hij de ontologieën aangereikt door de kennispartners hierboven met de BiSHARP tools.

Hij implementeert het BPMN model als workflow en integreert het proces met andere componenten zoals de knowledge rule engine en andere data sources. Op deze manier creëren we smart data. Deze komt op het juiste moment beschikbaar als ondersteuning van het proces.

Dr. Mart van der Plas

kennispartner, Vo2 Medical Longfunctieanalist, klinisch inspanningsfysioloog  

Mart is oprichter van Vo2 Medical en in het M3Sport Kennislab verantwoordelijk voor gezondheidsindicatoren  als Hartfunctie, Longfunctie, Fysieke belastbaarheid en OSAS. Daarnaast definieert, ontwikkelt, test en valideert hij kennisproducten op het gebied performance evaluation.